Kleuradvies

Kleuradvies schilderwerk

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur wenselijk is.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend kleuradvies voor een interieur of een buitengevel geven. Wist u bijvoorbeeld dat donkere kleuren de zon aantrekken en lichte kleuren de zon afstoten? De kleurkeuze heeft hierdoor zeker effect op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Wij geven kleuradvies voor één ruimte, maar maken ook een kleurplan voor een omvangrijk project. Wij zijn u graag van dienst, vraag ons gerust vrijblijvend om een kleuradvies.

Kleur en ruimte

Wij geven u dan graag kleuradvies. We weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet. Daarom brengen we uw smaak in beeld en denken we met u mee, waarbij we rekening houden met de stijl van uw woning, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woonomgeving. Niets is belangrijker dan harmonie in de kleurstelling.

Professioneel schildersbedrijf

Wij staan voor u klaar

Betaalbaar schilderwerk

Gratis advies gesprek

Offerte op maat gemaakt

Neem contact op

Bescherming van uw woning of pand.

Uw kozijnen hebben flink te verduren, het is dan ook zaak ze regelmatig een likje verf te geven. Evenals u andere houten componenten hebt in uw woning. Het is belangrijk om dit goed te laten onderhouden. Zo kunt u nog jaren genieten van uw interieur. Vervolgens kunt u weer jaren vooruit.

Nog meer voordelen:

Of het nu gaat om het schilderen van uw woning buiten of binnen: de kleuren zijn heel belangrijk. Het effect van een bepaald kleur of combinatie van kleuren van het schilderwerk kan heel groot zijn.

Gratis kleuradvies

Neem contact met ons op voor een gratis kleuradvies. Wij kunnen in korte tijd uw woning binnen netjes schilderen en de muren en plafonds witten of voorzien van een frisse kleur. Wij gebruiken uitsluitend de beste verfsoorten: slijtvaste verf voor op het hout en goed afwasbare verf op de muren. Zo kan het schilderwerk er weer voor jaren tegen.

Wij zijn uw schildersspecialist

Als u alles wilt weten over schilders en het laten schilderen van de binnenkant of de buitenkant van uw bestaande of woning of pand, dan bent u bij Schildersbedrijf Boele aan het juiste adres.

Ons schildersbedrijf in de regio van Hoogwoud en omstreken is gespecialiseerd in schilderwerken van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw huis of pand.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.