Wandafwerking

Wandafwerking door Schildersbedrijf Boele

Laat uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer, trap opgang schilderen en/of behangen. Schildersbedrijf Boele is gespecialiseerd in wandbekleding en wandafwerking naar uw voorkeur.

Voordat we een muur kunnen schilderen, controleren we eerst of de muur helemaal vlak is. Is dit niet het geval dan zorgen wij door middel van schuren en gipsen dat dit wel het geval is. Dit is de enige om tot het beste eindresultaat te komen. Er zijn tal van mogelijkheden om wanden en plafonds mee af te werken. Uiteenlopend van basis tot en met exclusief behang, fotobehang, muurverf en glasweefsel, van glad tot gestructureerd.

Sauswerk

Eens in de zoveel tijd heeft uw huis een opknapbeurt nodig, dat is onvermijdelijk. Meestal begint u dan te denken aan het grondig opknappen van uw muren, want daar begint het immers mee. Aantasting van de muren, lastige vlekken, oneffenheden in de muren, dit alles vraagt ​​om vernieuwing. Vaak is een mooie frisse kleur al voldoende om een ​​woning een complete make-over te geven. Het selecteren van verfkleuren is een spannende, taakbepalende taak waarvoor u extra tijd moet investeren. Wij van Schildersbedrijf Boele werken met verf van hoge kwaliteit. Wilt u gaan voor een compleet kleurenadvies? Neem dan gerust contact met ons op.

Professioneel schildersbedrijf

Binnenschilderwerk van hoge kwaliteit

Betaalbaar schilderwerk

Gratis advies gesprek

Offerte op maat gemaakt

Neem contact op

Glasweefsel behang

Dit is een zeer gladde soort dat ook stuc behang wordt genoemd, het komt qua uiterlijk namelijk zeer dicht bij het uiterlijk van een gestucte muur. Het glasweefsel wordt geleverd in een geperste vorm. De basis van het glasweefselbehang zijn de zeer fijne glasvezels. Door de weving ontstaat er een sterk en fijn gaas met een sterk structuur. De structuur kan grof, fijn of mat zijn met een glanzend structuur. Dit is beschikbaar in een witte kleur of vele verschillende tinten. Glasweefselbehang is een zeer duurzaam materiaal dat toegepast kan worden voor zowel plafond als wandafwerking. Naast de toepassing in woonkamers en slaapkamers is glasweefsel ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of toilet. Glasweefsel is een bijzonder sterk en erg stabiel.

Door de juiste kleurencombinaties geeft u uw woning meer sfeer en stijl. Schildersbedsrijf Boele geeft u graag een uitgebreid kleuradvies over glasweefsel of behang, eventueel in combinatie met het schilderwerk.

Behangen

Wij nemen onze eigen spullen mee en zorgen ervoor dat het gewenste behang recht wordt aangebracht, en uiteraard zonder “bubbels”. Wij werken snel en professioneel en zorgen ervoor dat u uw huishoudelijke werkzaamheden kunt voortzetten terwijl wij aan het werk zijn.

Het resultaat van ons werk? Prachtig behangen muren en wanden waar u weer jarenlang van kunt genieten, zonder er zelf werk van te hebben.

Wij zijn uw schildersspecialist

Als u alles wilt weten over schilders en het laten schilderen van de binnenkant of de buitenkant van uw bestaande of woning of pand, dan bent u bij Schildersbedrijf Boele aan het juiste adres.

Ons schildersbedrijf in de regio van Hoogwoud en omstreken is gespecialiseerd in schilderwerken van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw huis of pand.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.