Diensten

Wij staan voor u klaar

Binnenschilderwerk

Mooi schilderwerk draagt bij aan uw woonplezier. Wij maken uw houten deuren, kozijnen en trappen weer mooi. Voor onderhoud of een nieuw interieur staan wij voor u klaar.

Buitenschilderwerk

Het doel van een verflaag is om hout te beschermen. Zonder verf kunnen vocht en vuil zich een weg banen door het hout, waardoor het kan gaan rotten.

Kleuradviezen

Een kleur kiezen is een van de moeilijkste dingen bij het ontwerpen van een nieuw interieur. De kleuren bepalen de sfeer van de ruimte en hebben een optisch effect.

Spuitwerk

Spuiten van latexverf is aantrekkelijk bij gebruik op grote oppervlakken. Denk hierbij aan spuitwerk op muren en spuitwerk in grotere woonkamers, slaapkamers, gangen, nieuwbouw, kantoor en winkelpanden.

Onderhoud

Om hoge kosten te voorkomen, kunt u kiezen voor een onderhoudscontract waarbij het schilderwerk zeer zorgvuldig wordt uitgevoerd en daarna wordt onderhouden.

Wandafwerking

Voor het afwerken van wanden of plafonds zijn er diverse mogelijkheden. U kunt uw wanden strak stukadoren en laten sausen in een mooie kleur. Of u kiest voor glasvlies behang.

Professioneel

Wij besteden aandacht aan ons werk. Daarom werken wij met het beste gereedschap.

Wij denken met u mee

Door onze ervaring denken wij met de klant mee en gaan wij altijd voor de beste oplossing.

Ervaren

Al het werk wat wij verrichten wordt vakkundig uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor schilderwerk.

Kwaliteit

Onze passie staat garant voor een prachtig eindresultaat. Neem gerust contact met ons op.